top
urun1
SPA COLLECTION - MASKELER

Enzyme Peeling – Enzim Peeling : Enzimatik etkili peeling; Ölü cilt hücrelerini temizler, derinlemesine bir temizlik sağlar, cildi ileriki yüz tedavileri için hazırlar.
 

A.H.A Mask : Cilt dokusunda görülür ve hissedilir arınma, cilde taze bir görünüm verir, mükemmel derecede yumuşak ve hidrasyan etkisi sağlar.
 

Basic Mask Powder : Önceden uygulanan aktif maddelerin etkinliğini arttırır. Hoş bir serinlik etkisi oluşturur, düzgünleşmiş ve dengeli bir cilt oluşturur.

 

Firming Mask Powder: Cilde daha sıkı ve cilt yüzeyine daha gergin bir görünüm verir. Çizgileri ve kırışıklıkları düzgünleştirir, mikrosirkülasyonu uyarır.

 

Aloe Vera Mask : Maksimum nem sağlar. Hassas ve tahriş olmuş cildi yatıştırır, cilde rahatlamış ve canlanmış bir his verir.
 

Active Liquid – Sea Minerals: Cildi canlandırır ve nemlendirir. Cilde yumuşak bir konfor hissi verir, cilde dengelenmiş bir görünüm armağan eder.

 

Active Liquid – Vitamin: Acelora Cherry’ den elde edilen C Vitamini özü içeriği sayesinde cildi canlandırır ve active eder.
Genç, taze bir cilt sağlar. SPA COLLECTION Basic Mask Powder veya SPA COLLECTION Firming Mask Powder’ ın düzgünleştirici etkisini destekler.

 

Active Liquid - Epigran: Salon uygulamalarındaki yüz maskeleri için epigran içerikli yüzsek konsantrason solusyonu. Yoğun bir sıkılaştırıcı ve arındırıcı maske olarak uygulamak için "sıkılaştırıcı maske tozu" ile beraber kullanılır. Serinletici ve rahatkatıcı bir etkili maske olarak uygulamak için "Basic Maske tozu" ile beraber kullanılır.

 

Active Liquid – Anti –Age : İçerdiği yulaf özü ile, aktif içeriklieri yüksek bir Anti-Aging performansına sahiptir. Aynı zamanda cildi düzgünleştirmek için çalışır. Cildin nem seviyesi üstünde pozitif bir etkisi vardır.
 

SPA COLLECTION Basic Mask Powder ve SPA COLLECTION Firming Mask Powder’ ın düzgünleştirici etkisini destekler.