top
urun1
AMPULLER

ANTI-AGE - GERDİRİCİ AMPUL
Çizgileri ve kırışıklıkları yumuşatır. Cildi yeniden canlandırır ve uyarır. Cilt yaşlanmasına karşı aktif bir biçimde çalışır. Hücrelerin oksijen seviyesini pozitif şekilde etkiler. Cildin nem seviyesini uzun süreli olarak geliştirir.

COLLAGRAN - KOLAJEN AMPUL
Ciltteki pürüzleri azaltır. Kırışıklıkların değinliğinin azaldığını kanıtlar. Hayvansal kaynaklardan elde edilen kollajene alternatif bir bitkisel kaynaktır.

HYDRO-ACTIVE - NEMLENDİRİCİ AMPUL
Zengin bir nemlendirici etkisi vardır ve kuruluğun sebep olduğu küçük çizgileri ve kırışıklıkları yumuşatır. Cilde taze ve sıkı bir görünüm verir. Cildi canlandırır ve tazeler.

HYALURON – Hyaluranik Ampul :
Sıkılaştırıcı ve düzleştirici cilt nemlendirme konsantresi. Yoğun, uzun sure dayanıklı ve kaliteli bir nemlenmeyle beraber cildin dolgun ve ferah görünmesini sağlar. Anında sıkılaşma ve etkin bir düzgünlük yaratır.

ULTRA SENSIGRAN - ALLERJİK CİLT AMPULÜ
Tahrişi çabuk bir şekilde hafifletir. Cildin nem seviyesini optimize eder. Stress altındaki ve etkilenmiş cildin yeniden yapılanma sürecini destekler. Hassas ve kırılgan cilde ilgi gösterir ve düzgünleştirir.

A.H.A. FLASH - LEKE GİDERİCİ AMPUL
Yumuşak ama etkin bir peeling etkisi Cilt yüzeyi görülür ve hissedilir bir şekilde pürüzsüzleşir. Temiz ve arınmış bir ten oluşturur. Cilt yüzeyi görülür ve hissedilir bir şekilde pürüzsüzleşir.

EPIGRAN - SIKILAŞTIRICI AMPUL
“Klasik Ampul” anında sıkılaştırıcı bir etkisi vardır. Cildi düzgünleştirir ve tonlar.

BEAUTY FLASH – GÖZENEK SIKILAŞTIRICI AMPUL
Pürüzsüz temiz bir cilt için aktif konsantre, görünür bir şekilde kızarıklığı alır, gözenekleri temizler ve sıkılaştırır. Size pürüzsüz ve temiz bir cilt sağlar.

SKIN REFIRM – SIKILAŞTIRICI AMPUL
Sıkılaştırıcı ve pigment azaltıcı özelliklere sahip aktif konsantre, Kolajen ve elastin sentezi sağlar, hormonal değişikliklere bağlı cilt yaşlanmasına karşı savaşır ve pigmentasyonu azaltır. Daha genç görünümlü bir cilt sağlar.

Vita Skin Q10 – Vitamin Ampulü :
Çevreye karşı güçlü bir antioksidan koruma sağlar, bozulmaya karşı kolajen yapılarını koruyarak cildi derinlemesine nemlendirir ve cildin genç görünümü sürdürmeye yardımcı olur.

CONTOUR LIFT – CANLANDIRICI AMPUL
Canlandırıcı etkili aktif konsantre, Pürüzsüz ve sıkı bir cilt bakımı için uygundur. Elastin sentezini ve ani bir canlandırıcı etki sağlayarak yüz hatlarını sıkılaştırır, gözle görülür bir şekilde cilde canlılık verir.

CELL REPAIR – GENÇLEŞTİRİCİ AMPUL
Meyve kök hücreleriyle cildi gençleştirici aktif konsantre, Işığa ve yaşlanmaya karşı cildi deri kök hücrelerinin dayanıklılığını korur aynı zamanda deri kök hücrelerinin canlandırıcı gücünü harekete geçirerek genç pürüzsüz ve göz alıcı bir cilt sağlar.

EPISOME - SAKİNLEŞTİRİCİ AMPÜL
Dehidrasyon işaretlerinin görüldüğü her çeşit cilt için uygundur, cildin esnekliğini ve tazeliğini korumasına yardımcı olur. Dengeleme ve yumuşatma rolü vardır. Cilde yumuşak ve esnek bir his verir.